skip to Main Content

Aleiah heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op hun weg naar liefde, vrijheid en verlichting ofwel de weg naar huis.

Toen Aleiah 12 was begon haar bewustwordingsweg. Door zichzelf vrij te maken van karma en haar Ware Zelf te vinden kon zij gaan leven volgens haar hoogste bedoeling. Op haar 18de was ze in staat om dit proces door te geven aan anderen door middel van een zelf ontwikkelde, simpele maar effectieve methode. Sindsdien heeft ze ontzettend veel verschillende mensen geholpen op hun weg naar bewustwording.

Antwoord op jouw levensvragen

Het leven op aarde roept vragen op. Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Waar ga ik naartoe? Is dit het leven dat ik wil leven? Aleiah kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen. Ze kan over de grenzen van tijd en ruimte heen kijken, waardoor oorzaak, gevolg en reden helder worden. In simpele woorden kan ze je uitleggen waarom je hier bent en waarom dingen in jouw leven gebeuren of zijn.

De Bron van Liefde in JOU!

Ieder mens is op zoek naar liefde. Door liefde voelen we ons thuis. Dat thuis zoeken we vaak buiten onszelf. Aleiah heeft ervaren dat de ware liefde alleen van binnen te vinden is. Op simpele wijze leert zij jou om de Bron van Liefde in jezelf te openen. Als dat gebeurt, gaat er een wereld voor je open. Het is de wereld van liefde, waarin je ontspannen thuis kunt zijn bij jezelf.

Aleiah's unieke methode

Aleiah heeft een eigen methode ontwikkeld. Hiermee kun je als mens groeien naar meer liefde in jouw leven en meer verbinding met wie je werkelijk bent. Tevens helpt deze methode je bij het oplossen van blokkades en beperkingen in jouw leven. Luister hieronder naar haar uitleg hierover.

Leven in verbinding met jouw Ware Zelf

Wij zijn het mooist als we onszelf kunnen zijn. Maar wie zijn wij dan? Zijn wij wie we op het werk, bij vrienden of thuis zijn? Zijn wij mens, ziel of goddelijk of zijn wij dit allemaal? Jouw Ware Zelf leven is jezelf zijn op basis van alles wat je bent. Aleiah helpt jou te ontdekken wie je bent en vanuit jouw Ware Zelf te leven. In verbinding met jouw Ware Zelf kun je ook de hoogste bedoeling van jouw leven ervaren. Dan ga je ontdekken waar jouw leven werkelijk voor bedoeld is.

Aleiah’s unieke kwaliteiten en onvoorwaardelijke liefde zijn voelbaar in haar trainingen, reizen en readings. Ze zal je begeleiden op jouw weg naar huis in een wereld van liefde.

Back To Top